Kleurbehandeling

Stel je voor: je stapt onze salon binnen en wordt begroet door een warm welkom. Achter de schermen staan onze kleurspecialisten klaar om jouw haar te transformeren met de nieuwste kleurtechnieken. Of je nu droomt van subtiele highlights, gedurfde lowlights, een natuurlijke balayage, naadloze kleurovergangen, trendy ombre-effecten, of zachte toners - wij beheersen alle technieken om jouw haarwensen werkelijkheid te maken. Met hun expertise en creativiteit zullen onze kleurspecialisten ervoor zorgen dat jouw haar straalt als nooit tevoren!

Koleston Perfect Me+

Wist je dat wij bij ons in de salon haarverven met Koleston Perfect Me+? Deze verf is speciaal ontwikkeld om minder schade aan het haar te veroorzaken. Het biedt tot wel 60 keer minder kans op allergieën of het ontwikkelen ervan. Daarnaast garandeert het een 100% dekking van grijs haar. Je kunt bij ons dus genieten van pure, gebalanceerde kleurresultaten met een natuurlijke diepte en glans.

 

 

Shinefinity

Ontdek onze toners, vrij van oplichting en dus vrij van haarbeschadiging. Ze beschermen en geven je haar een prachtige glans die je kunt voelen. Kom langs en ervaar het zelf!

 

Color Fresh masker

Wil je je haarkleur tijdelijk veranderen of een opfrisbeurt geven? Ontdek dan onze Color Fresh kleurmaskers, ook geschikt voor thuisgebruik. Verrijkt met avocado- en abrikozenpitolie, veroorzaken ze geen schade aan je haar en verminderen ze haarbreuk tijdens het kammen. Met deze kleurmaskers krijg je een professioneel resultaat en voelt je haar gezond en verzorgd aan.

Bij ons in de salon gebruiken we Blondor Plex9 voor het blond verven van je haar. Deze blondering tilt je haar op tot wel 7 niveaus, terwijl het tot wel 97% minder haarbreuk veroorzaakt. Bovendien bevat het anti-gele moleculen om ongewenste gele tinten te voorkomen. Kortom, de perfecte formule voor stralend blond haar zonder compromissen!